Neler yeni

Hoş Geldin Ziyaretçi, Şu anda siteye giriş yapmamış görünüyorsunuz. Site kullanımı hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız.

Üye Olmak İçin Lütfen Tıklayınız.

Üye olduysanız ve şifrenizi kaybettiyseniz Şifremi Kaybettim adresini kullanabilir , Yada Daha Farklı Sorunlar İçin Site Yetkilisi ile İletişime Geçebilirsiniz.

Forum Kurallarını Okumak İçin Lütfen Tıklayınız .

Astra-19.2°

rselturk

Kayıtlı Üye
Offline
#1
Bu uyduyla sorunum var:Astra 19.2°
UNO 4K cihazımın open Multibootunda kurulu 22 Backup/imaje var.
Bunlardan sadece evet sadece birinde Astra uydusuna sinyal aldırmıyorum.Kurulu Uydularım
ve Anten ayarlarım şöyle:
A-Türksat
B-Hotbird 13°
C-Hellesat 39°
D-Astra 1k,L-M 19.2° dün deneme amaçlı CustomBuild imzalı OpenAtv-6.3 imajeyi openMultiboota kurdum.Sadece bu uyduyu
aktif edemedim.Neler yaptım?..
a)Uydu ayarları menüsünde gözüküyor olmasına karşın sinyal almayan bu udu için XML dosyasını güncelledim.
b)Uydunun otomatik kanal taraması yapan bir kaç frekansını tek tek elle girmeme karşın yine de bir kanal bile
bulamadım.
c)Kanal listesini (farklı) üç kez yeniledim.Yine sinyal aldıramadım.
d)Sat loader eklentisini indirip uyduları yeniden tek tek kurdum ve XML dosyasını güncelledim..Ama yine sinyal yok.
e)etc>enigma2 içinden kanal setting dosyasını silip yeniden yükleme yaptım.olmadı
f)Cihazın anten bağlantısını söküp yeniden bağladım,yine sinyal yok..

Evet,21 backupta sorunsuz olan bu uydu 22.backupta sinyal almıyor.
Kökü dışarıda olmayan bir çözümünüz var mı?..İlgi duyup yanıt verenlere teşekkür ederim..:confused:
:(
 

Memo®ist

Yönetici
Kayıtlı Üye
Offline
#2
kendi adıma Aynı cihazdan kullanmadığım için Uno4k openmultibootun gösterdiği reaksiyonu çözmek bir hayli zor ..